Coca-Cola

Coca-Cola karrier információk

A Coca‑Cola Magyarország szervezetében karriert kezdeni, vagy éppen folytatni, egyedülálló élmény. Több annál, mint hogy a világ vezető üdítőital gyártójával dolgozhatunk: lehetőség, hogy olyan cég része legyünk, amelyik az egész világra hatással van.

Mit kínál a Coca‑Cola? Izgalmas, változatos feladatokat egy nemzetközi csapatban. előrelépési lehetőséget, folyamatos szakmai fejlődést és állandó kihívást. Végül, de nem utolsósorban a Coca‑Cola munkatársai nem csak a világ legkedveltebb italmárkáit forgalmazzák, de tevékenységükkel pozitív hatással lehetnek a közösségre, az országra, sőt, az egész világra.

A Coca‑Cola magyarországi rendszerét két cég alkotja:
a Coca‑Cola Magyarország Szolgáltató Kft. - a The Coca‑Cola Company helyi vállalata - amely a magyarországi marketingtevékenységet irányítja és a Coca‑Cola termékek palackozásával valamint értékesítésével foglalkozó Coca‑Cola HBC Magyarország Kft.
A Coca‑Cola Magyarország több mint 1200 munkatársat fogalkoztat a termelés, logisztika, értékesítés, pénzügy, személyügy, vállalati kapcsolatok, marketing és informatika területén.

Termékeink, szolgáltatásaink, piaci megjelenésünk - így kereskedelmi partnereink és vásárlóink elégedettsége mind munkatársaink tevékenységének minőségétől függ. Kollégáinktól azt várjuk, hogy tudásuk legjavát nyújtsák, legyenek nyitottak az újra és maguk is kezdeményezzék a fejlesztést, munkájukat pedig mindenkor úgy végezzék, hogy azzal kiérdemeljék munkatársaik és partnereink bizalmát.

Olyan munkakörülményeket és környezetet teremtünk, amely kiválóságra ösztönöz. Vállalatcsoportunk egy dinamikusan változó üzletágban tevékenykedik, ahol piacvezető pozíciónkat csak úgy tudjuk megőrizni, ha üzleti rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, munkánkat mindig a legmagasabb szintű szakmai ismeretek birtokában látjuk el. Ezért különösen nagy hangsúlyt helyezünk egyéni és szervezeti képességeink továbbfejlesztésére. Munkatársaink rendszeres szakmai és vezetői tréningeken vesznek részt, valamint támogatjuk egyéni továbbtanulási terveiket is. A vállalatunknál működő belső álláspályázati rendszer lehetőséget nyújt minden ambiciózus munkatársunk számára, hogy új területen, új feladatkörben, vagy akár a világ más részén működő vállalatainknál tegye próbára és gyarapítsa szakmai tudását.
Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink teljesítményének folyamatos értékelésére, mert nálunk a javadalmazás a teljesítménnyel és nem a munkában töltött évek számával arányos, viszont a jelen munkától függő, ösztönző jellegű. Odafigyelünk arra, hogy munkatársaink számára igényes környezetet teremtsünk és munkájukat magas színvonalú technikai háttér biztosításával segítsük. Fontosnak tartjuk, hogy mindennapjainkat őszinte légkörben, egymás munkáját segítve, jó hangulatban töltsük.

Coca-Cola HBC Magyarország Kft. aktuális állásajánlatai

Share |