Coca-Cola

Coca-Cola:
Frissítően innovatív 1892 óta.

1892 óta áradnak a Coca‑Cola vállalattól azok a frissítő újítások, amelyek ma a világ számtalan italpolcán megtalálhatók. Az 500 különböző márkának és a több mint 3 500-féle terméknek egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek millióit frissítik fel az egész világon.

„A Coca‑Cola nem pusztán egy üdítőital. Egy ötlet, egy vízió, egy érzés. Kapcsolódási pont és felfrissülés.” – Muhtar Kent, elnök-vezérigazgató.

A nemzetközi Coca‑Cola szervezet mára a kedvelt üdítőitalok vezető gyártójává és forgalmazójává vált. Több mint 200 országban több mint 600 000 munkatársból álló, nagyszerű csapat gondoskodik arról, hogy az emberek mindenütt a világon kedvük szerint frissíthessék fel magukat Coca‑Cola termékekkel. Legyen szó akár jeges teákról vagy kávékról, gyümölcslevekről és ízesített üdítőitalokról, különböző ízvilágú, szénsav nélküli vagy szénsavas ásványvizekről: az italok élvezete – minden ízlés számára, minden alkalomra –, valamint a kompromisszumok nélküli minőség jelentik a Coca‑Cola számára az elmozdíthatatlan alappilléreket.

Share |