Coca-Cola

Sajtóközlemények

minden tartalom

2016.08.31.

NESTEA Erdei gyümölcs: Egy íz igazi felfedezőknek!

Az új íz mellett a NESTEA Mangó-ananász is visszatér a tavaszi-nyári időszakra

A NESTEA ismét egy vadonatúj változattal jelentkezik, ezúttal a tavasz és a nyár szerelmeseinek kedvez a NESTEA Erdei gyümölccsel, amely könnyed, mégis karakteres ízével a tavaszt és a természet közelségét idézi.

Élvezd a tavasz és a nyár ízeit a NESTEA-vel! Az új erdei gyümölcsös NESTEA-t a természetközeliség inspirálta - a tavaszi illatok, a frissesség és a nyár kirobbanó ereje -, hogy most fél éven át a piros gyümölcsök finom kombinációjával hozzon felfrissülést a hétköznapokba. 

Az új NESTEA Erdei gyümölcs mellett a NESTEA Mangó-ananász „nagy visszatérőként” tavasszal és nyáron ismét megtalálható lesz a boltok polcain.

„A NESTEA az egyedi ízek bevezetésével minden évszakban igyekszik kielégíteni a változó fogyasztói igényeket. A népszerű őszi-téli jegesteáink után most a tavasz és a nyár zamatát szerettük volna palackba zárni, így jött létre az új NESTEA Erdei gyümölcs.” – mondta Méhler Krisztina, Senior Brand Manager.
Az állandóan kapható ízek mellett a NESTEA Erdei gyümölcs és a NESTEA Mangó-ananász áprilistól kapható 0,5 és 1,5 literes PET palackos csomagolásban.

 

* Forrás: Nielsen, Kiskereskedelmi Index, Kiskereskedelemi egységek + benzinkutak + vendéglátóipari egységek együttes piacán, a palackozott jeges tea kategórián belül, mennyiségi eladások tekintetében, a 2014-es teljes év (január-december kumuláltan) alapján

 

További információ:
Simon Mónika
WELL PR Ügynökség

1126 Budapest, Orbánhegyi út 50.
T: +36 (1) 350-7390
E-mail: m.simon@well.hu

 

Back to index

Share |