Coca-Cola

Termékválaszték

Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Itt találhat információt folyamatosan bővülő, széles termékválasztékunkról.

Milyen termékeket kínál a Coca-Cola Vállalata Magyarországon?
Termékválasztékunk a következő termékeket foglalja magába: Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Cherry, Fanta, Sprite, Kinley, Lift, NESTEA, Cappy, Cappy Pulpy, Cappy Ice Fruit, Burn, NaturAqua, NaturAqua Emotion, Powerade. Az adott termékek aktuális ízváltozatai a márkaválaszték területen találhatók.
ugrás az oldal tetejére
Miért nem kaphatók egyes Coca-Cola termékek Magyarországon?
A Coca-Cola vállalatcsoport számos különböző terméket forgalmaz, a számuk az egész világon megközelítőleg 500 márka (ill. több mint 2 600 féle termék). A mindenkori kínálat az egyes országokban a fogyasztók ízléséhez és megszokásaihoz is igazodik. Ezért fordulhat elő, hogy nem kaphatók minden országban egyes termékek vagy ízváltozatok.
ugrás az oldal tetejére
Mit jelent a „zero” a Coca-Cola Zero terméknél?
A „zero” nullát jelent, azaz nulla cukormennyiséget. „Zero” termékeink nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, hanem édesítőszerekkel ízesítettek. Ezért szinte nem is tartalmaznak kalóriát, és a kompromisszumok nélküli határtalan felfrissülést jelentik.
ugrás az oldal tetejére
Mi a különbség a Coca-Cola Zero és a Coca-Cola light között?
A különbség az ízben van. A Coca-Cola Zero íze a különleges ízkombinációknak köszönhetően majdnem megegyezik a klasszikus Coca-Cola-éval, míg a Coca-Cola light saját, egyedülálló ízzel rendelkezik. A Coca-Cola Zero kiegészíti a Coca-Cola light terméket a csökkentett kalóriájú, ill. cukormentes szegmensben.
ugrás az oldal tetejére
Melyik italok alkalmasak cukorbetegek számára?
A diabéteszesek is számos olyan italt találhatnak széles termékpalettánkon, amelyek alkalmasak lehetnek a napi folyadékbeviteli mennyiség fedezésére. Ezek közé tartozik például ásványvizünk. Általánosságban azonban az édesítőszerekkel ízesített italaink is alkalmasak lehetnek a diabéteszesek számára. Mindenképpen javasolt ezzel kapcsolatban orvos megkérdezése.
ugrás az oldal tetejére
Milyen tápértékeket tüntetnek fel a címkéken?
Az élelmiszerek tápértékeire vonatkozó adatok fontos információkat szolgáltatnak a kiegyensúlyozott táplálkozás tudatos összeállításához. Termékeink címkéin megtalálhatók a 100 ml-re vonatkoztatott tápértékadatok a kalória, a fehérjék, a szénhidrátok, a cukor, a zsír, a telített zsírsavak, a rostanyagok és a nátrium vonatkozásában. Ezenfelül feltüntetjük a címkéken azt is, hogy a napi bevitelre vonatkozó irányérték hány százalékát fedezik a termékben lévő kalóriák, valamint a tápanyagok – a cukor, a zsír, a telített zsírsavak és a nátrium – egy adag termékben (250 ml). Azoknál a csomagolásoknál, amelyek 0,5 l-nél kisebbek (pl. a 0,33 l-es doboz), az adott csomagolási egység minősül egy adagnak.
ugrás az oldal tetejére
Új termékötletem van. Benyújthatom az Önök számára?
A termékinnovációk közvetlenül a The Coca-Cola Company, USA fő profilját érintik, és azokat a vállalat kizárólag maga, ill. speciális megbízással rendelkező partnerek vagy ügynökségek révén fedezi. Ezért új termékekre vonatkozó ötleteket vagy javaslatokat mi, a magyar Coca-Cola sajnos nem tudunk megvizsgálni vagy bármilyen formában figyelembe venni.
ugrás az oldal tetejére
Mit jelent az eltarthatósági idő?
Az élelmiszerek eltarthatósági időpontja azt mutatja meg, meddig őrzi meg az adott élelmiszer megfelelő tárolási körülmények között specifikus jellemzőit. Termékeink eltarthatósági idejét gondosan ellenőrizzük. A feltüntetett eltarthatósági időn belül, bontatlan állapotban garantált a termékeink és a csomagolások kifogástalan minősége. A hónap feltüntetésekor az eltarthatósági időpont mindig a feltüntetett hónap végére vonatkozik. A „12/12” felirat például 2012 decemberének végét jelenti.
ugrás az oldal tetejére
Mennyi kalória van a Coca-Cola-ban?
Évek óta feltüntetjük a címkéken az adagonkénti kalóriák, valamint a cukor, a zsír, a telített zsírsavak és a nátrium mennyiségét. Adagnak a közepes méretű pohár mennyisége (250 ml) minősül. Egy adag 110 kalóriát tartalmaz. Ez körülbelül egy 100%-os narancslének felel meg, hozzáadott cukor nélkül. A Coca-Cola light 0,8 kalóriát tartalmaz. A Coca-Cola Zero 0,5 kalóriát tartalmaz.
ugrás az oldal tetejére

vissza

Nem talált választ kérdésére?

Share |